Aktivér og deaktivér Kaspersky Protection-udvidelsen for browsere i udvalgte browsere

Kaspersky Protection-udvidelsen for browsere advarer dig om farlige websteder og tilbyder en sikrere måde at indtaste adgangskoder og følsomme oplysninger på online. Du kan også bruge udvidelsen til at aktivere eller deaktivere visse Kaspersky-komponenter og -funktioner. Udvidelsen er kompatibel med Safari, Google Chrome og Firefox.

Som standard installeres Kaspersky Protection-udvidelsen i Safari. For at bruge udvidelsen i denne browser skal du aktivere den.

Aktivér Kaspersky Protection-udvidelsen til Safari

Deaktivér Kaspersky Protection-udvidelsen til Safari

Bemærk: For at sikre en sikrere browseroplevelse i Safari på macOS 14 eller nyere skal du tillade Kaspersky Protection-udvidelsen på alle websteder og i tilstanden Privat browsing.

Tillad Kaspersky Protection-udvidelsen til Safari på alle websteder

Tillad Kaspersky Protection-udvidelsen til Safari i tilstanden Privat browsing

Bemærk: Du kan kun afinstallere Kaspersky Protection-udvidelsen fra Safari ved at afinstallere programmet.

For at bruge Kaspersky Protection-browserudvidelsen i Google Chrome og Firefox skal du installere og aktivere udvidelsen for disse browsere.

Installer og aktivér Kaspersky Protection-udvidelsen for Google Chrome/Firefox

Bemærk: Hvis du stadig har den forældede Kaspersky Security-udvidelse installeret i Google Chrome eller Firefox, anbefaler vi, at du fjerner den, efter du har installeret Kaspersky Protection-udvidelsen.

Fjern den forældede Kaspersky Security-udvidelse fra Google Chrome

Fjern den forældede Kaspersky Security-udvidelse fra Firefox

For instruktioner om håndtering af browserudvidelser i Google Chrome / Firefox-browsere, se browserdokumentationen.